Modele de zgarda

Posted by | No Tags | Uncategorized | No Comments

Datorita impulsurilor de corectie de nivel Mare acest Model de zgarda antilatrat este recomandat a se utiliza la rasele Medii si mari de Caini. Zgarda poate emite 3 niveluri de Impuls selectabile si semnal Sonor. Intensitatea al fiecarui nivel de Impuls este setata DIN Fabrica. Zgarda Cainelui Tau ar trebui sa AIBA marimea potrivita. Poate ca Arata Dragut sa Pui o zgarda Mare cu Tinte unui Yorkie, Dar acest lucru este nerecomandat, intrucat acest Model este mult prea greu pentru un Caine atat de MIC. Patrupedul poate avea dureri de série si de Gat. En plus, animalul nu va fi in largul sau. Un Alt modèle pentru dresaj agents temporaires este cel bifurcat. Aceasta zgarda sont o furca Metalica Bonta, pozitionata inspre gatul Cainelui. Este folosita pentru a preveni trasul, dans cazul cainilor mari, puternici. Zgarda Bifurcata ar trebui folosita cu Atentie. Daca IEI in considerare acest modèle, oprestete cu un dresor sau cu veterinarul Tau despre modalitatea adecvata de folosire, astfel incat sa nu-ti ranesti animalul. Zgarda fixa este destinata numai dresajului.

Aceasta nu ar trebui sa fie folosita ca si zgarda de zi cu Zi. Cainele nu trebuie lasat niciodata nesupraveghet daca Poarta o zgarda fixa si nu trebuie niciodata legat cand Poarta o astfel de zgarda. Pentru a détermination marimea zgarzii fixe a Cainelui Tau, masoara-i gatul dupa descrierea de mai sus si Adauga intre 6,4 si 7, 6 cm. zgarzile de piele rulate sunt fabriquer Special pentru cainii cu blana Lunga. Acest modèle se aseaza dans blana Lunga si previne uzura ce poate rezulta de PE urma purtarii unei zgarzi plaque. Cele rulate nu sunt indiquent pentru rase cu blana SCURTA, intrucat acestea Lasa o Linie PE gatul Cainelui Tau. Desi acest modèle Trece peste nasul Cainelui Tau, zgarda de Cap nu este botnita si nu serveste scopul acesteia in niciun fel. Cu o zgarda de Cap, cainele Tau va fi capabil sa manance, sa BEA, sa Latre si sa Muste.

De fapt, atata timp Cat cainele Tau are o zgarda rezistenta, sigura si de Marime corespunzatoare, acesta sont toate nevoile implinite. Restul Tine de STIL, rafale si preferinta stapanului. Adaugă 1 drept cantitate minimă pentru a cumpăra acest produs. Vezi Gama Noastra de zgarzi: https://www.wowwow.ro/zgarzi-si-medalioane-caini/zgarda%7C3734 Zgarzile de Nailon se pot Spala si sunt rezistente. Sunt diponibile in foarte multe Culori si Stiluri; sunt prevazute cu un Inel in forma de D si cu o Catarama ce se deschide usor. Zgarzile de Nailon sunt perfecte pentru cainii Care se murdaresc des sau pentru CEI ce ISI petrec mult timp in APA. Hamurile sunt perfecte pentru cainii Care Trag, cainii MICI, Puii si patrupezii cu gaturi délicat. In loc sa traga gatul Cainelui, hamul este fixat PE pieptul animalului, devenind astfel mai Sigur. Multi Veterinari recomanda propritarilor Care au réforme sa foloseasca numai hamuri PANA ce acestia cresc Poutine.

Sistemul UNIC de Control DOGtrace™ d – Mute este cea mai performanta solutie pentru prevenirea latratului excesiv manifestat de cainele dumneavoastra. Sistemul DOGtrace™ d – Mute reactioneaza la vibratiile produse de corzile vocale ALE Cainelui in momentul in care acesta latra si nu poate fi activat decat in acest mod. Sistemul ofera posbilitatea de a Seta foarte usor sensibilitatea precum si Decker impulsurilor de corectie.


No Comments

Comments are closed.